KEES PLAT EN MARK VAN VEEN BRENGEN ODE AAN SOFIA

kees-mark-lieve-sofiaHet is dé zomerhit van 2016; “Sofia” van Alvaro Soler. Het bracht singer/songwriter Kees Plat op het idee om er een Nederlandse tekst op te schrijven. Wat in eerste instantie ontstond als een grap
heeft inmiddels serieuze vormen gekregen. Samen met muziekmaatje Mark van Veen dook Kees de RV Studio (Tilburg) in om het nummer op te nemen en op CD te zetten.

 

Het is inmiddels de tweede single van dit succesvolle duo. Eerder brachten ze “In Ons Stamcafé” uit, in 2014. Met “Lieve Sofia” brengen de heren een zomerse single uit waar iedereen vrolijk van wordt! Voor meer informatie over Kees en Mark kijk je op hun compleet vernieuwde website: www.keesenmark.nl .

 

https://www.youtube.com/watch?v=2IgbKGWbr9o&feature=youtu.be