“Jubileumconcert Wesly Bronkhorst bijna uitverkocht”

wesly-en-tinoOp 15 mei 2017 is het dan zover, het 15 jarig jubileumconcert van zanger Wesly Bronkhorst in het Amsterdamse Concertgebouw. De kaartverkoop gaat geweldig. Al bijna 70 procent van de kaarten is nu al verkocht. Op deze avond zal een imposante band zal hem begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken.

 

Deze avond zal hij laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven het Concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Nog nooit bent u zo verwend, hij is deze avond “uw” zanger.

Een imposante band zal Wesly Bronkhorst begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal Wesly laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven Het Concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Hij is deze avond úw zanger.

Over het eerste gastoptreden heeft Wesly niet lang na hoeven denken. Zijn dierbare vriend en fijne collega Tino Martin had geen bedenktijd nodig toen hij door Wesly werd gevraagd op deze avond aanwezig te zijn.

wesly-en-tino“Mijn goede vriend en collega Wesly Bronkhorst geeft volgend jaar 15-5-2017 een prachtig concert, ik ben trots dat ik er bij mag zijn!” Aldus Tino Martin.