JOHAN HEEREN ’S eerbetoon aan JACK JERSEY

johan heeren mariaJohan Heeren komt precies 40 jaar nadat Jack Jersey zijn single ‘Blue Brown Eyed Lady’ op de markt bracht met  een remake van deze geweldige evergreen. Om de liefhebbers van het Nederlandstalig niet te vergeten, schreef de Roosendaler samen met Joost van Ekeren een Nederlandse tekst op de klassieker dat nu ‘Maria’ als titel mee krijgt.

 

Kortom, Johan Heeren levert via JC-Records een fraaie tweetalige plaat af met een hoog nostalgisch sfeertje!

De 48-jarige Heeren is een rasechte Brabander, een zanger die zijn sporen reeds lang verdiend heeft binnen de Nederlandse muziek.  ‘Alles’, ‘Ik Heb Het Helemaal Gehad Met Jou’, ‘UnaNoche Mexicana’, ‘Dromen/Lady’, ‘Daar Voel Ik Mij Te Goed Voor’ of ‘Zonder Jou/One Is One’.. is slechts een kleine greep uit de vele singles die hij al heeft uitgebracht.  Met zijn fraaie en herkenbare warme stemgeluid en zijn nette uitstraling weet hij al 17 jaar zijn publiek te vermaken. Johan is te zien en te horen op feesten, partijen en bij festivals in Nederland land, België en Duitsland. Dit doet hij vaak met muziek waarbij hij zich laat inspireren door zijn grote voorbeelden Elvis Presley en Jack Jersey.

‘Maria’ en ‘Blue Brown Eyed Lady’ zijn opgenomen geheel in traditie van de door Johan eerder uitgebrachte tweetalige singles ‘Dromen/Lady’ en  ‘Zonder Jou/One Is One’. De tracks zijn geproduceerd door Sonic Solutions, De Neve Media tekende voor een bijpassende videoclip en Jolanda Clement (JC-Event) verzorgt de plug en promotie. De door JC-Records uitgebrachte nummers ‘Maria’ en ‘Blue Brown Eyed Lady’ zijn uitsluitend digitaal verkrijgbaar via de bekende downloadsites en zijn daarnaast via de bekende streamingsdiensten Spotify en HitsNL te beluisteren.