Huiszanger van Peter Beense; “GEWOON EEN VROLIJK LIEDJE 2016”

rogier voormolenRogier Voormolen (41) uit Alkmaar heeft de single ‘Gewoon een vrolijk liedje” uitgekozen om de zomer van 2016 af te sluiten en het najaar in te luiden. Met deze nazomerse single kunnen we nog heerlijk genieten van een zeer vrolijk nummer. Na 5 jaar als vaste huiszanger in café Peter Beense gezongen te hebben en met vele optredens op dit moment in het land wordt het nu tijd om serieus bekendheid te gaan krijgen.

 

 

Het lied wat in 1996 werd uitgebracht door Dennis Erhardt was toen een groot succes en hiermee hoopt Rogier het grote publiek voor zich te winnen Op dit moment treed Rogier veelvuldig op met zijn aanstekelijke repertoire van Nederlandstalige Feest hits!!. En natuurlijk ook nu met zijn nieuwe nummer “Gewoon een vrolijk liedje”.