Holland Zingt Hazes brengt legende terug naar het podium door middel van een hologram!

holland-zingt-hazes-2017Voor de allereerste keer wordt er in Nederland bij een concert gebruik gemaakt van deze gloednieuwe techniek, die de levensechte illusie wekt dat André voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Het is een cadeau aan onze fans, die al die jaren de grootste volksheld van Nederland trouw zijn gebleven!

 

Na het overweldigende succes van de vier eerdere edities belooft Holland Zingt Hazes ook in 2017 het grootste meezing spektakel van Nederland te worden. Voor het vijfde jaar op rij wordt de Ziggo Dome opnieuw omgetoverd in ‘de grootste bruine kroeg van Nederland’, waar tijdens elk concert maar liefst 15.000 Hazes liefhebbers kunnen genieten van de hits van Nederlands bekendste volkszanger. Een uniek eerbetoon aan de man wiens nummers als geen ander in het geheugen van elke Nederlander gegrift staan. Een keur aan bekende artiesten, die allen een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zingen zijn hits onder begeleiding van een fantastische live band onder leiding van Eric van Tijn. Alle geliefde hits worden begeleid door beelden uit André’s leven en carrière op een groot LED scherm.

De gastartiesten worden binnenkort bekend gemaakt!

Op 23, 24 en 25 maart 2017 in Ziggo Dome Amsterdam!