HENK STELTE – KOM JE

henk-stelte-kom-jeHenk Stelte kreeg in 1987 een plekje bij de burgerlijke stand in Utrecht. Deze late twintiger is nog maar relatief kort actief als zanger. En toch is hij alweer toe aan zijn 8e single die via Nationale Artiesten Parade landelijk onder de aandacht zal worden gebracht. Tijdens een karaokeavond kreeg Henk zoveel positieve reacties op zijn performance, dat hij een eigen materiaal wil gaan opnemen en uitbrengen.

 

‘Soms tegen beter weten in’, zijn voortreffelijke debuutsingle uit 2013, kreeg aan de lopende band complimenten. Henk wist vanaf dat moment zeker dat hij van deze prachtige hobby zijn beroep wil gaan maken.

 

Vervolgsingles als ‘Elke zonnestraal’, ‘Te mooi om waar te zijn’, ‘Waar ben jij’, ‘Ik droom elke nacht van jou’, ‘Wij gaan los’ en ‘Hey laten we gaan dansen’, hebben die ambitie kracht bijgezet. Henk dook onlangs The Boom! Music studio in om onder leiding van producer Frank Verkooyen de track ’Kom je’ op te nemen. “Een lekker dansbaar en vrolijk nummer met zomers tintje”,  aldus de Utrechter zelf die er hoge verwachtingen van heeft en daarnaast zijn muzikale toekomst goed op de rit heeft staan: “Op deze voet wil ik verder gaan en hoop dan ook, dat ik om de 3-4 maanden steeds van mij kan laten horen met een nieuwe plaat”.  ‘Kom je’ van Henk Stelte is er beslist eentje om in de gaten te gaan houden!