‘Hello World (Hello People !)’ brengt werelden bij elkaar

harry-loco-hello-world‘Hello World (Hello People !)’ is een gloednieuwe popsong geschreven door Harry Loco en een van de producers van The Socaboys, Ma$ong. Het nummer beschrijft precies wat er vandaag de dag gaande is in de wereld. Het nummer raakt ieders hart die maar enigszins betrokken is met de mensheid.

 

Het laat ons smachten naar wat ieder mens graag wil en dat is respect, vrede en harmony. De medewerking van zangers uit vier verschillende werelddelen maken dit compleet.

Singer-songwriter Harry Loco uit het Drentse plaatsje Vries treedt op over de hele wereld, van Finland tot Portugal en van New York tot Californië. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en mondharmonica. Gaandeweg gaat zijn inspiratie steeds verder terug in de tijd en komt hij steeds meer in de sixties terecht. Hij speelde in diverse voorprogramma’s van bekende sixties artiesten zoals Peter Green, Slade, Eric Burdon and the Animals en trad hij op met ‘mother Woodstock’ Melanie Safka.

Als ambassadeur van World Peace is Possible is Harry ook onlangs begonnen met een nieuw project World Peace Africa. Zo is de bedoeling om eind 2017 een concert te organiseren in Afrika waarbij er mensen van alle 54 Afrikaanse landen in vrede bij elkaar komen met als signaal dat vrede kan. Muziek is een belangrijk medium om op een positieve manier de veranderingen te begeleiden.

“Ik vraag mensen maar eens om naar links of rechts te kijken. Naar je eigen hart te luisteren. Ik ga voor wereldvrede. Dat begint bij jezelf door beter met elkaar om te gaan. Er is maar een wereld en daar moeten we samen leven.” aldus Harry Loco.