Guus Meeuwis in de Ziggo Dome!

guus-meeuwiswintereditieIn december staat er een nieuw avontuur op stapel voor Guus! Hij neemt het feest van zijn Groots met een zachte G concerten mee naar de Ziggo Dome voor een speciale Wintereditie van de succesvolle concertreeks. In een winters decor zal Guus zijn vele hits afwisselen met muzikale verrassingen.
Guus: “Hier heb ik zo waanzinnig veel zin in! In het stadion moeten we onze spierballen tonen. In de Ziggo Dome zitten we letterlijk dichter bij het publiek en is er ook ruimte voor de kleine gebaren. Maar bovenal gaan we er natuurlijk vooral een onwijs groot feest van maken! De voorpret en het bedenken van de show is al een feest op zich. Het wordt geen kerstconcert, maar een echte Wintereditie van de Groots concerten. De vertrouwde hits combineren we met sneeuw, Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw en koek en zopie. En uiteraard een terugblik naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Alles wat bij december hoort trekken we uit de kast!”
Groots met een zachte G – De Wintereditie vindt plaats op 2 en 3 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. De openbare kaartverkoop start zaterdag 17 september a.s. Maarrrr… als fan van Guus heb jij een streepje voor! Via onderstaande link kan jij vanaf nu kaarten kopen voor zijn concerten in de Ziggo Dome. Wees er snel bij, want op = op!
Guus: “We houden het bij 2 Wintereditie concerten, er gaan geen extra concerten bij komen. De Groots concerten in het Philips Stadion blijven de spil van alles en zo nu en dan plakken we er iets leuks aan vast. We hebben een Uit&Thuis editie gehad in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen, Overzee edities op Curacao en op Texel. En nu dus 2 Winteredities in Amsterdam.”
Kaarten voor Groots met een zachte G – De Wintereditie zijn te koop via Ticketmaster.nl, 0900-3001250 (€ 0,60 per minuut ) en de bekende voorverkoopadressen.

guus-meeuwiswintereditieGroots met een zachte G  – De Wintereditie
Vrijdag 2 december
Zaterdag 3 december

De openbare kaartverkoop start op zaterdag 17 september om 10.00 uur via Ticketmaster.