Goud voor De Dikdakkers.

dsc_2323In een uitverkocht theater Ogterop in Meppel ontvingen De Dikdakkers gisteravond goud voor hun ‘Cowboys & Indianen’. 25.000 stuks gingen ‘over de toonbank’ en dat was een Award waard! Deze ontvingen ze uit handen van Adrie van den Berk ( Berk Music) en ook Hans Aalbers en Bram Koning kregen een exemplaar. De Dikdakkers namen de gasten en al het plubliek gisteren mee in een tijdmachine van 20 jaar Dikdakkers.

Tijdens dit jubileumfeest keken ze terug op 20 jaar ontelbare herinneringen. Van Klazien uut Zalk tot hun doorbraak, van de miljoenen You Tube hits tot optredens tijdens de EK’s en WK’s, van grote feesten tot diverse prijzen, van hun bekende vlaggetjes tot fans. Dit alles werd samen gevierd op het podium met o.a Mooi Wark, VanMike, Arjan Venemann, Evert Babtist, Wannebiezz, Anouk Middel ( presentatie).

 

dikdakkers-640-1-marita-steggink-dsp

 

dikdakkers-640-2-marita-steggink-dsp