Glenn de Koning zet masker af.

glenn-dekoning-je-doetIn de clip van de nieuwe single ‘Jij doet iets met mij’ zet Glenn de Koning letterlijk zijn masker af. Hij is klaar voor zijn nieuwe ik en de nieuwe single. Na jarenlange onzekerheid en worstelend met zijn gevoel en geaardheid, heeft Glenn de Koning zijn masker afgezet. “Ik was niet mezelf. Doordat ik dat heb ontdekt, ben ik heel anders gaan leven en durf ik te zijn wie ik daadwerkelijk ben”, aldus een gelukkige Glenn.

Zes jaar geleden kwam de Zaanse zanger uit de kast en hij voelt zich sindsdien geweldig. “Ik zou graag aan een ieder die met worstelingen zit over geaardheid of dat je een relatie hebt waar je eigenlijk niet achter staat dat masker af te gooien en wat van je leven te maken” vertelt Glenn.

Zijn nieuwe single past bij zijn nieuwe leven. In de bijbehorende videoclip zet hij letterlijk het masker af en begint hij aan een vrijer leven. In de clip van ‘Jij doet iets met mij’ zie je een stralende Glenn de Koning.

Het is bovendien een vervolg op de vorige single ‘samen met jou’, omdat hij nu zijn echte leven lijdt en samen is met zijn grote liefde Kevin. Daardoor voelt hij zich fantastisch. “Ik hou van mijn eigen ik”, vertelt de vrolijke zanger.