Gaan Guus Meeuwis en Dick voor JOU koken?

guus en dickOp 11 oktober komt het kookboek van Guus met vriend en sterrenchef Dick Middelweerd uit! En jij kunt nu alvast een exemplaar van ‘Het Lekkerste van Guus & Dick’ bestellen zodat je het boek straks als eerste in huis hebt…… en maak je ook nog eens kans dat Guus en Dick voor JOU gaan koken.

 

guus en dickGuus: “Ik kan niet wachten tot we het boek straks eindelijk in handen hebben! Koken is een grote hobby en het maken van dit boek was echt een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Het is een verzameling van alles dat we zelf het lekkerste vinden. Lekker eten maakt gelukkig en geluk maakt gezond. Dat geloven wij althans graag. Ons advies luidt dan ook: als je eet, zorg dat het lekker is, haha!”
Dick Middelweerd: “Door de jaren heen verzamel je favorieten en dat bracht ons op het idee om deze te bundelen in één kookboek. Er zit een mooie balans in van gerechten die je snel op tafel hebt tot recepten waarmee je kan uitpakken als je gasten over de vloer krijgt. De gerechten van Guus staan inmiddels ook bij ons thuis op tafel en andersom, dat is precies de bedoeling van dit boek.”

Het moge duidelijk zijn, in het boek draait het om één ding: lekker eten. Er staan meer dan 70 recepten in, waarvan 11 mayo’s en 7 sauzen. Van de overige 56 gerechten zijn er telkens twee versies: één van thuiskok Guus voor elke dag en één van sterrenchef Dick voor als er net wat meer tijd is in de keuken. Voor elk wat wils dus! Van soepen en salades tot de lekkerste home-made snacks, van vis tot vlees en van ontbijt tot dessert, wat je ook kiest, je hebt altijd een hit in handen.
Nieuwsgierig geworden? Bestel dan nu alvast jouw exemplaar en maak kans op die mooie prijs!