FRANK VERKOOYEN & TINUS HOEKSTRA – Vrienden voor het leven

frankv-th-vrienden-voor-het-leven‘Vrienden voor het leven’ is een duet tussen de ‘vrienden’ Frank Verkooyen en aanstormend talent Tinus Hoekstra. De laatste singles van Frank Verkooyen; ‘Het wordt vast een mooie zomer’, ‘Leef Maar’ en ‘Geluk’, zijn krachtige aanstekelijke feestnummers die veelvuldig te horen zijn geweest bij de radiozenders en in de Nederlandstalige hitlijsten hun plaatsje hebben weten te veroveren.

 

De uit Breda afkomstige zanger, componist, tekstschrijver en producer bracht eerder al duetten op de markt met John de Bever, René Schuurmans en Lytse Hille. Doetinchemmer Tinus Hoekstra is bekend van singles als ‘Blijf bij me vannacht’, ‘Oh Joanna’ en ‘Wachten op jou’.

 

Sinds zijn eerste samenwerking met Frank Verkooyen, eveneens verantwoordelijk voor de productie van zijn debuutalbum ‘Blijf bij me vannacht’ trouwens, is Tinus goeie maatjes geworden met de Brabander. Deze vriendschap heeft geresulteerd in een toepasselijk lied, een echte ode aan de vriendschap. ‘Vrienden voor het leven’ bezit een pakkend ritme waarop je niet stil kan blijven staan of zitten. Het aanstekelijke en verrassende nummer is geproduceerd door Frank Verkooyen, opgenomen in studio ‘The Boom! Music Breda’ en komt op de markt via Nationale Artiesten Parade. Frank en Tinus,  de ‘Vrienden voor het leven’, gaan met deze nieuwe single ‘on-tour’ middels een aantal groots aan te pakken Hollandse evenementen door het land. Ga voor meer informatie over de evenementen naar http://www.frankentinusontour.nl