Facebook weigert de nieuwe videoclip van Ronnie Ruysdael te plaatsen.

ronnie_ruysdael_oktober_videoclip-2Facebook weigert sinds gister de nieuwe videoclip van Ronnie Ruysdael te plaatsen wegens een zichtbaar decolleté. Hoewel Ronnie Ruysdael en manager Mathijs zelf zeer content waren met hun videoclip van de nieuwe single ‘Oktober’, dacht Facebook daar anders over.

ronnie_ruysdael_oktoberAls openingsplaatje hadden ze een dame in een dirndl geplaatst. Naast pullen bier en lederhosen is dat toch zeker het visitekaartje voor het Oktoberfest, waar in München net 6,5 miljoen mensen van hebben genoten. Komende maand gaan nog heel veel Nederlanders van het Oktoberfeest genieten in bijbehorende originele kledij. Binnen een dag kregen ze van Facebook bericht dat het niet geoorloofd is, een decolleté te plaatsen.
Het is voor Ronnie jammer dat dit gebeurt want inmiddels was de clip al 30.000 x bekeken en nu mag hij weer opnieuw beginnen.
ronnie_ruysdael_oktober_videoclip-2
‘Onbegrijpelijk hoe ze moeite kunnen hebben met deze appeltjes van oranje!’, aldus Ronnie

 

 
Wanneer de blaadjes van de bomen vallen en de zon plaatsmaakt voor woeste stormen in combinatie met flinke regenbuien, is een lichtpunt voor velen soms ver te zoeken.
In de videoclip van de nieuwe single van Ronnie Ruysdael “Oktober” zie je hoe Ronnie Ruysdael zich optrekt aan de gedachte dat het in de maand oktober niet enkel kommer en kwel is.
De Oktoberfeesten zijn volgens hem de uitvinding van de eeuw!

Oktober is oa. te beluisteren en te downloaden via:

https://open.spotify.com/album/7dvlgS…

http://www.zazell.nl/browse_bundle.as…

https://itunes.apple.com/…/album/oktober-single/id1151792815