ENorm presenteert ‘Ride for the roses’ bij RTV OOST.

enorm RosesZondag wordt in Enschede de ‘Ride for the roses’ gehouden, een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De band ENORM maakte speciaal voor het evenement een liedje genaamd ‘Reach For The Roses’. Vanmiddag in het RTV OOST radio programma bij Marcel Spijkerman, presenteert ENorm en nummer en is de clip te zien op TV Oost.

Vanavond in Overijssel vandaag is ook ENorm te gast.

TV OOST

D.m.v. iTunes downloads willen we geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding en zo bijdragen aan kankeronderzoek, op weg naar genezing van kanker!

Download; https://itunes.apple.com/nl/album/reach-for-the-roses-single/id1144883700?app=itunes&ign-mpt=uo%3D4

 

Update 15.30 uur; De clip;