“Eenmaal jij, altijd wij” nieuwe single Debby Deborah.

debby-deboraDebby Deborah (38) uit Emmeloord komt met een fantastisch mooi nummer terug na een tijdje het roer omgegooid te hebben, natuurlijk was ze niet weg van het podium maar heeft bewust even tijd voor haar zelf genomen om sterk terug te komen. Deze zomer stond ze nog in de halve finale voor een plek bij het grote Mega Piraten Festijn en toen dacht Debby Deborah nu wordt het tijd om serieus bekendheid te gaan krijgen.

 

Met dit lied wat is geschreven en geproduceerd door Martin Sterken kan Debby Deborah het grote publiek voor zich gaan winnen. Op dit moment treed Debby Deborah veelvuldig op met haar repertoire van Nederlandstalige nummers,  En natuurlijk ook nu met haar nieuwe nummer “Eenmaal jij, altijd wij”. Nieuwsgierig geworden ???? dat geloof ik zeker !!! bekijk ook haar videoclip.