“Een echte Marco de Hollander plaat”

marco-de-hollander_-hoes-samen-met-jou_voorzijdeZo zullen de fans de nieuwe single “Samen Met Jou” van de vrolijkste volkszanger van Nederland beschrijven, omdat hij weer terugkomt met een oergezellige wals. Met onder andere een authentiek draaiorgel hebben producers Hans Aalbers en Tom Peters er een heerlijk Hollands arrangement van weten te maken.
“Samen met jou wil ik door het leven gaan. Samen met jou kan ik alles weer aan.” De uit het leven gegrepen tekst komt uit de pen van Liesbeth van Londen. Niemand minder dan Riny Schreijenberg is de componist van deze hit in spe.  Laatstgenoemde is onder meer de ontdekker, producer en eerste manager van Frans Bauer.
‘Met het uitbrengen van “Samen Met Jou” volg ik mijn hart. Het voelt als een opvolger van “Twee Armen En Een Zoen” aldus Marco de Hollander. Met deze laatst genoemde meezinger stond Marco wekenlang in de Nederlandse hitlijsten en hij zingt het lied nog ieder optreden vol passie en overtuiging.  “Samen Met Jou” wordt, net als zijn vorige singles en album, uitgebracht op het NRGY Music label