Dikdakkers vieren artiestenjubileum in uitverkochte schouwburg vanavond.

dikdakkers 20 jaarVanavond vieren de Dikdakkers in een uitverkochte schouwburg te Meppel hun 20-jarig artiestenjubileum. Anton en Hans zijn de afgelopen tijd druk in de weer geweest met een promotietour die hun bij alle relevante radio- en tv-stations heeft gebracht.

 

In hun imposante carrière scoorden de heren vele hits zoals;
– Dikdakkersdans
– Bobsleelied
– Oef
– Zij is bi bi bi bijzonder
– Rio
– Cowboys en Indianen.

Ook op kinderfeesten zijn de heren zeer populair. Met hun speciale Kids-shows (met de krokodil Snappie of met de Cowboys en Indianen show en niet te vergeten de Pepernotenshow) hebben zij menig kinderfeest tot een groot succes weten te maken.

Dikdakkers, gefeliciteerd met jullie jubileum en een geweldige avond gewenst straks!