DI-RECT naar Metropool.

direct marcel Foto marita steggink 300Na 3 uitverkochte release shows, heeft DI-RECT 9 nieuwe shows aangekondigd. Op 4 maart 2017 staat de band in Metropool Hengelo.

16 jaar Di-rect!
Wat ooit begon als een jonge honden band is 16 jaar later uitgegroeid tot een goed geoliede rockmachine met inmiddels wat rijpere heren maar nog steeds met het enthousiasme van een kennel vol kwispelende puppies. Deze band speelt gewoon graag en doet dat bovendien geweldig. Op 16 september verschijnt er een nieuwe EP van de band. Fired Up is de titel van de schijf maar daar kunnen we dus nog niks van laten horen. Goede liedjes genoeg echter dus niet getreurd!
Greatest Hits tour?
Nee want wonderwel hebben de heren nog geen verzamelaar op de markt. Hits te over dat wel. Het zal je verbazen hoeveel nummers je bewust of onbewust van de band kent. Nummers die met de jaren alleen maar beter en beter worden, en dat is lang niet elke band gegeven. De komst van Marcel Roosendaal, die zanger van het eerste uur Tim Akkerman vervangt en die geworven wordt via een soort van talentenjacht op tv, brengt een nieuw elan binnen de band en snoert menig criticaster van weleer de mond. Wij hebben de band meerdere malen op ons podium gehad en telkens zagen we de band groeien en beter worden. En ook dat is lang niet elke band gegeven. Shows verkopen tegenwoordig door het hele land uit en ook wij verwachten vanavond een volle bak. De mensen die Di-rect al eens hebben gezien hoeven we niet te overtuigen van de kwaliteit van dit gezelschap, de mensen die tot nu toe nog nooit het genoegen hebben mogen smaken om deze klasbakken live in actie te zien raden we met enige klem aan om hier deze avond verandering in te brengen.

In maart gaan we weer de clubs in. We doen een mooie ronde en de kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

02-03 De Oosterpoort Groningen
03-03 De Effenaar Eindhoven
04-03 Metropool Hengelo
09-03 Hedon Zwolle
10-03 TivoliVredenburg Utrecht
11-03 Melkweg Amsterdam
17-03 Doornroosje Nijmegen
23-03 Bibelot Dordrecht
24-03 Paard van Troje Den Haag.

 

Wees er in beide gevallen in ieder geval snel bij met de aanschaf van je kaarten Hengelo ; http://metropool.nl/nl/agenda/di-rect-1