Concert Frank van Etten uitverkocht

frank-van-etten-uitverkochtMet nog een kleine twee maanden te gaan, is het concert van volkszanger Frank van Etten compleet uitverkocht.  “Sinds mijn nieuwe single ‘Voor jou is mijn hart nu gesloten’ ging de kaartverkoop afgelopen week zo hard, dat we nu al zijn uitverkocht” vertelt een trotse Frank van Etten.

 
Na rumoerige tijd gaat de volkszanger weer als een speer. Nieuw single, uitverkocht concert en bomvolle agenda. Afgelopen weekend zong Frank zijn hits op 7 plaatsen in Nederland én 1 in België.
frank-van-etten-uitverkochtDe show op 4 november wordt een mix van zijn bekende hits en de allernieuwste liedjes van de volkszanger. Want tijdens het concert zal ook Frank’s nieuwe album gepresenteerd worden. Natuurlijk staan op het album, de singles: ik wil met je dansen, als een engel op mijn pad, voor jou is mijn hart nu gesloten, maar ook het bijzondere duet met zoon Jamy. De preview van dit duet is op facebook al ruim  335.000 bekeken.’Ik ben trots op mijn nieuwe single en het komende album. “Voor mijn gevoel, wordt dit mijn beste album ooit.”
Het album wordt uitgebracht door NRGY music.