CHRIS HAVERMAN IN ZEE MET NIEUWE PROMOTOR

chris-haverman-n-goed-beginAchter de schermen is men al maanden druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe album van het Overijsselse talent Chris Haverman. De nieuwe single, die eerst uit zal komen, staat al in de spreekwoordelijke startblokken. Beiden worden, net zoals zijn vorige single Een Glimlach Van Jou en het hitalbum ‘n Goed Begin, opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis en zal worden gereleased op het Smaragd label.

 

De plugging en promotie van de nieuwe single zal echter verzorgd worden door Jolanda Clement. Chris: “Jolanda en ik kennen elkaar al vele jaren, o.a. via m’n oudere zus Dora. Zij zet zich voor 200% in voor “haar artiesten” en die aandacht en inzet waardeer ik enorm. Zeker in deze nieuwe fase van mijn carrière. Dus vond ik het eigenlijk een logische stap om mijn nieuwe single door haar te laten pluggen”.

De nieuwe single van Chris Haverman zal op 16 oktober via alle download-kanalen gereleased worden.