Bijna…. de nieuwe single van Henk Dissel.

henk-dissel-bijnaDe nieuwe single ‘Bijna’ van Henk Dissel overal verkrijgbaar. Henk Dissel, bekend van o.a hits als ‘Een Bom’ en ‘Stap voor Stap’ komt weer met een ouderwetse Henk Dissel single. De single is gemaakt door Robert Dorn een nieuwe producer, die een erg goede klik had samen met Henk. En het resultaat mag er ook zeker wezen!

 

Met meer dan 250 optredens per jaar is Henk nog steeds een van de populairste artiesten van Nederland. De single te verkrijgen op onder andere iTunes, Spotify en Deezer

2016 stond in het teken van Henk zijn eerste album.

In 2017 gaat Henk voor het eerst de Heineken Music Hall doen, hij zal op zaterdag 8 april in Amsterdam een concert geven ter ere van dat Henk Dissel al 10 jaar in het vak zit. Dit zal de kroon op al zijn werk zijn.