Bertie Verplak lanceert eerste album “Even Genieten”

Bertie Verplak - even genieten foto walletAfgelopen zaterdag 3 september 2016 was het eindelijk zover. Bertie Verplak kreeg in een volle zaal zijn allereerste album ‘Even genieten’ uitgereikt door Ronnie Haefkens. Het album bevat 14 liedjes, alle geproduceerd in dezelfde studio en geschreven door R. Otters. Met dit album hoopt Bertie de basis te leggen voor een verdere stap in zijn muzikale carrière.

 

Begin van dit jaar is hij samen met Ronnie Haefkens eigenaar geworden van een evenementenbureau genaamd Maximix Events.

Maar zoals eerder is gepubliceerd in een persbericht, staat Bertie ook voor een grote verhuizing naar België waar hij zijn nieuwe liefde heeft gevonden. Toch blijft Verplak wel gewoon zijn optredens verzorgen in Nederland en heeft ervoor gekozen om zijn gehele plugging en promotie te laten verzorgen door VHM Records uit Nederland. Het album is te beluisteren op Deezer en Spotify of op zijn websitehttp://www.bertieverplak.com