Bert Zwier heeft al 30 jaar het gelukkigste meisje

bert-zwier-gelukIk maak het gelukkigste meisje van jou’ is de nieuwe single van Bert Zwier. Dit meisje is de vrouw van de zingende visboer waar hij al ruim 30 jaar mee samen is. “Ik heb al 30 jaar het gelukkigste meisje van de wereld”, vertelt Bert. Zijn vrouw, Gerrie Zwier, zit naast hem en knikt. De nieuwe single ‘Ik maak het gelukkigste meisje van jou’ linken ze dan ook graag aan hun samenzijn.

 

De tekst is niet voor of door Bert geschreven, maar is een bestaand liedje van Theo Diepenbrock. Desondanks past de single de zingende visboer als een jas, want deze bevat ook de heuse ‘kibbelingsound’. “Dat is een liedje met een hoog meezinggehalte”, legt Bert uit.

‘Ik maak het gelukkigste meisje van jou’ is de tweede single welke Bert Zwier van Theo Diepenbrock covert. De vorige single ‘Ik zoek naar een meisje’ is eveneens van de inmiddels 83-jarige zanger. Bert Zwier: “Ik ben er ontzettend blij mee, want de singles sluiten precies op elkaar aan”.