Belinda Kinnaer ; Daag de liefde uit.

belinda album pres 1 deelBelinda Kinnaer begon haar professionele muzikale carrière in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was ze de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden. Vanaf 1995 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen.

Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden begin 2015 dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Dat is de start voor de solo carrière van Belinda, er verschijnen diverse singles zoals “Dit is het moment”, “Zeven Oceanen” , “Neem je leven” en “Laten Gaan” die allemaal veelvuldig te horen waren op diverse Nederlandse radiozenders. Naast deze nummers heeft Belinda nog 7 prachtige songs opgenomen in de Rooftop Studio met producer Edwin van Hoevelaak, en ook die zijn terug te vinden op haar debuutalbum “Uit mijn Hart”

 

Haar nieuwste single van het album “Uit mijn hart” heet ‘Daag de liefde uit!’ en is inmiddels stertip in onze hitlijst van RTV OOST.

https://www.cdhal.nl/belinda-kinnaer-uit-mijn-hart-cd

https://itunes.apple.com/nl/album/uit-mijn-hart/id1148009326

 

Tracklist

Maak Mijn Hart Jouw Huis
Tussen Woorden
Laten Gaan
Neem Je Leven
Zeven Oceanen
Daag De Liefde Uit
Wind Van Verlangen
Missen
Dit Is Het Moment
If Tomorrow Never Comes

BONUS
Zeven Oceanen – Duet Met Rudi Claase

– See more at: https://www.cdhal.nl/belinda-kinnaer-uit-mijn-hart-cd#sthash.XcigeaUg.dpuf