13-jarige Justen betaalt eigen single.

wal 125x124 Std [379-586]De nieuwe single ‘Als de zon naar mij lacht’ van Justen de Wildt heeft de 13-jarige zanger grotendeels zelf betaald. Het maken van een single loopt snel in de duizenden euro’s, dus hij moest er hard voor sparen.

 

Om zijn single te kunnen betalen, heeft Justen de Wildt onder andere sponsors gezocht. Van familie en vrienden krijgt hij veel steun en die zijn dus ook allemaal benaderd om sponsor te worden van de nieuwe single ‘Als de zon naar mij lacht’. Naast het sponsorgeld had Justen al een aantal jaren gespaard. “Soms geeft iemand uit het publiek mij €5 tijdens het zingen”, verklaart de jonge zanger, “Laatst was er iemand die mij €50,- wilde geven als ik a capella een liedje zou zingen. Dat doe ik dan natuurlijk”.

Met zijn ingezamelde geld heeft Justen een groot deel van de nieuwe single ‘Als de zon naar mij lacht’ gefinancierd. Dit is een volks liedje geworden met onder andere de accordeon, omdat de tiener graag een volkszanger wil worden.

Justen is een echt podiumbeest, want naast zijn zangcarrière acteert hij ook volop. Zijn meest recente rol is in de kinderfilm ‘Koningsdag’, welke is geregisseerd door Steven Wouterlood. Justen speelt in deze film de zoon van Martijn Fisher. Fisher steunt de zanger en zijn nieuwe single ‘Als de zon naar mij lacht’ waar mogelijk.