Eerste single “Kleinste DJ van Europa” een feit.

dj-timmie-tirol-mail2Drie jaar geleden had DJ Timmie Tirol, de kleinste DJ van Europa, zijn eerste Try-out. Nu is hij in september en oktober anno 2016 met meer dan 30 Oktoberfeesten helemaal ramvol geboekt  (waaronder het Oktoberfest in München en het grootste Oktoberfeest van NL in Sittard)! Vandaag komt de allereerste single van DJ Timmie Tirol uit: “Diese Faust auf diese Faust!”.


Een absolute knaller voor ieder Oktoberfest en de Apres-Ski . Wie weet wordt deze “Kleinste DJ van Europa”, ooit nog de grootste!

 

DJ Timmie Tirol is het afgelopen jaren enorm gegroeid!

Zo heeft deze kleinste DJ van Europa de afgelopen jaren op grote festivals als Turnup the Beach van 538 en Wish Outdoors gedraaid, schitterde hij onlangs bij RTL4 – De Jongens Tegen De Meisjes in gevecht met Chantal Janzen, was hij deze zomer te zien in de nieuwe 3D Bioscoopfilm van regisseur Johan Nijenhuis ‘Apenstreken’ en mocht hij in november 2014 én 2015  schitteren in een uitverkochte Heineken Music Hal tijdens Das Coen Und Sander Fest van 3FM!Ook zijn laatste geintje ging viral!

Dumpert: Tiroler Freitag

http://www.dumpert.nl/mediabase/6686052/79c30fad/tiroler_freitag.html

DJ Timmie Tirol is met meer dan 30 Oktoberfeesten helemaal volgeboekt in september en oktober! En ook dit jaar mocht hij knallen op het Go Apresski feest in Rotterdam en stond hij deze zomer op Dutch Valley en de TT in Assen!