Zomerhit 2016 Award voor Dana Winner.

dana winner beste zangeresDana Winner heeft in Blankenberge gisteren de Zomerhit award ontvangen in de categorie “Beste Zangeres”. Dana was genomineerd in twee categorieën. In de categorie “Beste Nederlandstalige lied” ging Tourist LeMC met de award lopen, maar in de categorie “Beste Zangeres” was het wel raak voor Dana!

 

Ze haalde het van Natalia, Laura Tesoro en Emma Bale. Dana is uiteraard geweldig blij met haar award, en wil via deze weg alle fans bedanken die de afgelopen weken hun stem uitbrachten.

Foto en bron; www.danawinner.nl

Dana;

Sinds zondagavond moet ik me heel dikwijls in de arm knijpen, want dit lijkt wel een droom. Ik kan het nog steeds niet goed bevatten, maar op Zomerhit won ik in de categorie “Beste Zangeres”. Dit maakt me fantastisch blij en ik wil iedereen die op mij gestemd heeft uit het diepste van mijn hart bedanken.

Mijn grote dank gaat ook uit naar de makers van “Liefde voor Muziek”. Dit programma heeft me in eigen land weer helemaal in de spotlight gezet.

En er zijn nog mensen die een dikke merci verdienen : ik denk aan al mijn geweldige fans, aan de gepassioneerde mensen van mijn platenfirma en aan de talentvolle muzikanten waarmee ik mag samenwerken. Dank jullie wel dat jullie in mij geloven en dat jullie je zo hard inzetten voor mij.

Tot slot zijn er nog een aantal onzichtbare mensen die mij achter de schermen bijstaan en steunen. Zij zijn er ook voor mij op momenten dat er twijfel en onzekerheid is. Want het leven van een artiest is niet altijd glitter & glamour. Ook hen dank ik.

Deze bekroning tot “Beste Zangeres” geeft mij een geweldige boost om er de komende tijd nog harder tegenaan te gaan. De eerste afspraak met jullie zijn mijn PUUR-concerten. Ik ben van plan om er een unieke show van te maken en hoop jullie er te zien. Tot dan !

Liefs, Dana

Dana Winner Exclusieve PUUR-concerten met haar XXL-Band
• Za 24 sept. ETHIAS THEATER HASSELT
• Vr 14 okt. CAPITOLE GENT
• Vr 4 nov. KURSAAL OOSTENDE
• Vr 11 nov. STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN

Tickets & info : WWW.DANAWINNERPUUR.BE