Zangeres Monique presenteert haar nieuwste single“Run to Me “

monique Heart - 1oQt4-16u - printEr voor elkaar zijn.. aanvoelen als de ander je nodig heeft..dat zijn de ingrediënten waaruit de nieuwe single van zangeres Monique bestaan. Monique laat al haar nummers met zorg schrijven , zeker te vergelijken met het levenslied maar dan in haar eigen stijl. Een verhaal vertolken in een lied, dat blijft haar streven zowel ballade als een lekker uptempo nummer. Monique, is een heel diverse artieste die al enkele jaren serieus bezig is met haar zangcarrière.
Zangeres Monique, de Limburgse zangeres presenteert haar nieuwste single met de titel “Run to Me” . Een nummer wat zeker bij de meeste bekend is..dat ik samen met John Bartels in een modern jasje heb gestoken en mijn eigen muzikale stempel op heb mogen drukken. Met deze nieuwe single brengt Monique een song die bestemd is voor iedereen . Voor elkaar klaar staan als de ander het nodig heeft vertolkt deze Limburgse zangeres met dit nummer . Monique is dan ook van mening dat welk genre ze ook zingt, als de muziek met de tekst een klik heeft waar Monique zich verbonden mee voelt, dan kan ze deze nummers ook vol overgave en intentie overbrengen aan het publiek.
Tussen haar fans is Monique dan ook volledig in haar element. Monique geniet van alle momenten die de muziek haar brengt. In welke taal je ook zingt…. het gaat om het gevoel dat je overbrengt bij de luisteraar en de interactie die dit met zich meebrengt Haar motto is dan ook; LEEF JE LEVEN. Uiteraard zal deze song ook vergezeld gaan worden van een mooie videoclip ism Mick Suntjens

Voor meer info en/of boekingen
Mail naar info@zangeresmonique.eu
www.zangeresmonique.eu