ZANGERES INCH MET NIEUWE VERSIE VAN MAYWOOD-KLASSIEKER “RIO”

INCH - Rio 2016 (Olympic Version)De zangeres Inch heeft een nieuwe versie gemaakt van het nummer “Rio” van Maywood. Met de Olympische Spelen  in Brazilië in aantocht hoopt ze hoge ogen met het liedje te gooien. Eerder maakte ze ook een cover van dit nummer, en nu heeft ze er een splinternieuwe 2016 remix van gemaakt.  Er is tevens een nieuwe videoclip beschikbaar. Inch zelf is enthousiast over de hitpotentie van het lied en de houdbaarheid: “Het is en blijft een klassieker, en het is geweldig hoe iedereen tijdens optredens reageert en meezingt op dit liedje.”

Inch is de artiestennaam van Inge van den Biggelaar. Een paar jaar geleden maakte ze deel uit van de ‘nieuwe’ Maywood. Samen met Alice van de ‘oude’ Maywood (de lange blondine) bliezen ze het legendarische duo nieuw leven in. Tegenwoordig werkt Inch hard aan een solo carrière.