Zanger Mick Harren opent expositie eigen schilderwerken.

mick harren expoZanger Mick Harren opent morgen een expositie van zijn eigen schilderwerken.  In eerste instantie denk je bij het noemen van zijn naam aan de entertainer, die al bijna 30 jaar zingend langs de weg timmert. Maar ondanks dat Harren zijn zangcarrière als hoofdmoot ziet, kwam een aantal jaren geleden toch zijn andere creatieve kant naar boven borrelen.

 

Met een grafische opleiding als achtergrond en de zin om buiten het zingen om ook zijn creatieve geest en emotie op het schildersdoek te zetten, neemt Harren naast de microfoon nu ook de schilderskwast in de hand, iets wat Mick zelf noemt autodidact en ook in de familie zit, dus in het bloed, net als zijn broer Pim Harren, op wie Mick erg trots is.

Mick: “een kunstje dat je moet leren, is geen kunst, het moet komen vanuit je eigen hart en ziel, pure emotie, net als met zingen, dan pas is het echt, anders blijft het een kunstje!”

 

Expositie schilderwerken MICK HARREN ; Vrijdag 19 augustus Vanaf 16:00 uur

Kunsthandel Dekker

Kapelstraat 10 te Bussum

 

mick harren expo