Youri Spenkels moet zich laten gaan?

Youri Sprenkels - ik moet me laten gaan xAls het aan Youri Sprenkels ligt, is de zomer nu echt wel begonnen. Voorzien van een lekker en vooral dansbaar latino melodietje, trek hij zich vrolijk niets aan van regen en wind. Waar “Ik Moet Me Laten Gaan” te horen is, stijgt spontaan de temperatuur en laten de dames uitdagend de heupen zwieren en zwaaien.

 

Het wordt dan automatisch lastig om te blijven zitten en niet mee te doen. De productie van deze single lag in handen van Manfred Jongenelis.

Wij voorspellen dat deze heerlijk zomerse melodie de komende maanden volop en overal te horen zal zijn en bombarderen deze plaat dan ook meteen als BBQ-topper voor dit jaar: onmisbaar op de achtergrond van gezelligheid, gemarineerd vlees, pittige sauzen én verfrissende dranken, al dan niet alcoholisch… Geniet ze !

De clip; https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=XEO4bbAH6-E&app=desktop