Yes-R met André Hazes jr op jacht naar zijn idool.

andre hazes ©marita DSP300Onze Nederlandse artiesten hebbben vaak niets te klagen over een grote schare fans en aandacht. Maar vaak zijn zij zelf ook helemaal idolaat van een internationale ster. In Hunting the stars gaat presentator Yes-R met André Hazes Jr. op zoek naar André’s grote idool, Sylvester Stallone. En zij schuwen geen enkel middel om ‘Sly’ te vinden.

 

Met zijn vader keek André Hazes Jr. in zijn jeugd wel tientallen keren naar de ‘Rocky’ films. Juist nu, vlak voor zijn eigen vaderschap, voelt hij meer dan ooit de behoefte om zijn, en ook zijn vaders, held te ontmoeten.

Samen reizen Yes-R en André Jr. naar Los Angeles. Zijn de grote sterren voor hen bereikbaar? Zonder afspraak, maar met een flinke dosis lef gaan de mannen deze uitdaging aan. Lukt het hen om dicht bij deze wereldster te komen?

 

woensdag a.s. op TV

Bekijk de promo; http://www.avrotros.nl/3lab/item/POMS_AT_4831813/promo-hunting-the-stars-24-08-2016/