Win de ‘bijna’ laatste kaarten voor The Kelly Family in Rossum

Persfoto the kelly family live in rossum.2 foto Marita StegginkKathy Kelly maakte 5 augustus j.l. hoogstpersoonlijk bekend, dat zij en haar familieleden Patricia, Paul en John naar het Twentse Rossum komen voor een optreden. Het is 14 jaar geleden dat ze in Nederland op het podium stonden en nu zal op donderdag 20 oktober a.s. er een unieke muzikale reünie gaan plaatsvinden.
Met nog slechts enkele honderden verwijderd van het totale aantal, is het unieke concert bijna uitverkocht. De laatste kaarten zijn te bestellen op www.thekellyfamilyliveinrossum.nl
Wil je iemand verassen, of gezellig meenemen? Doe dan mee met de prijsvraag via De Sterrenparade. Wij hebben namelijk 2 kaarten al in ons bezit, maar gaan deze weggeven / verloten aan één van jullie.

Persfoto the kelly family live in rossum.2 foto Marita StegginkVertel ons wie er in het voorprogramma staan van dit unieke concert en jij maakt al kans!!! Stuur wel je adres gegevens mee in de mail! De mail kun je sturen naar prijsvraag@desterrenparade.nl
Datum concert; 20 oktober 2016
Feestterrein: Grotestraat 58, Rossum (ov)