Wesly Bronkhorst Fans & Friends op het Elandsgrachtfestival 2016

wesly bronkhorst 10 septIn het weekeinde van 10 en 11 september barst het weer los in de Jordaan. Het enige echte Jordaanfestijn dat Mokum rijk is vindt dan weer plaats en is het bij Café Jordaan op de Elandsgracht in Amsterdam weer een groot feest. Op zaterdag 10 september is er een speciale editie van Wesly Bronkhorst Fans & Friends.

 

Deze avond heeft de Amsterdamse zanger een aantal muzikale vrienden uitgenodigd, onder wie Willem Barth, Samantha Steenwijk, Helemaal Hollands, Yves Berendse en Danilo Kuiters. Het Feest begint om 18.00 uur en de toegang is gratis.

Volgend jaar zit Wesly maar liefst 15 jaar in het vak. En dat wordt gevierd met een spetterend jubileumconcert in het Amsterdamse concertgebouw. Tijdens deze bijzondere avond komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. De droom om met zijn fans een fantastische avond te beleven in het Amsterdamse Concertgebouw. Een reis door de tijd, een reis vanaf het begin “Op Weg” naar nu. 

Een imposante band zal Wesly Bronkhorst begeleiden, samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal Wesly laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven het concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Nog nooit bent u zo verwend. Hij is deze avond “Uw” zanger.

Ga naar www.weslybronkhorst.nl voor kaarten.