VROLIJKE ZOMERSE SINGLE VOOR A3AAN DROST “ALS ZE NAAR ME KIJKT”

A3aan Drost - Als ze naar me kijkt hoesfoto“Als Ze Naar Me Kijkt” is de gezellige en vrolijke opvolger van de airplayhit “Al Regent Het Voor Jou” van de uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost. Dit keer heeft A3aan gekozen voor een feestelijke plaat, waarmee hij zijn veelzijdigheid laat zien. Voor de productie tekende wederom A3aan’s vaste producer en vakman, Martin Sterken.

 

Het gebruik van de live ingespeelde blazers zorgt voor een sprankelende, vrolijke en zomerse sound, welke uitstekend past bij de tijd van het jaar. Naar verwachting zal A3aan Drost met “Als Ze Naar Me Kijkt” dan ook veelvuldig uit de radiospeakers schallen in de komende periode, maar ook in vele kroegen en feesttenten. Net als ter ondersteuning van de laatste drie singles van A3aan verzorgde Redgellmedia wederom een videoclip van hoog niveau. (www.a3aandrost.nl)