Volgens Erik van Klinken is Boer Geert volledig de weg kwijt.

Erik-van-Klinken-Boer-Geert-Front-1024x1024De nieuwe single is uit van Erik van Klinken. Het is een duet samen met Boer Geert (bekend van televisie serie Boer Zoekt Vrouw). Bekijk de clip >

 

 

erikvanklinken.nl;

Erik van Klinken en Boer Geert gaan drukke tijden tegemoet…….
Erik van Klinken en Boer Geert zullen tijdens de RADIONL & TV Oranje Zoertoer op zondag 21 augustus 2016 in Roden hun duetsingle ‘Boer Geert’ ten gehore brengen. Het spektakel start om 13.00 en vindt uur plaats vanaf het Jaarbeurs terrein. De single die verschijnt op het Storm Records label zal enkele dagen eerder, namelijk op 17 augustus, in release gaan.

De aankondiging van het spraakmakende duet heeft al veel media aandacht opgeleverd. Tijdens de opname van de single op donderdag 30 juni jl. in Zaandam kregen de mannen bezoek van zowel SBS6 Shownieuws als Weekblad Party. ‘De dag daarna stond de telefoon roodgloeiend. Diverse kranten, radiostations en mediabedrijven heb ik dan ook te woord gestaan. Ook bij m’n boekingskantoor Feestartiesten.nl. stromen de boekingen binnen. Naast de RADIONL & TV Oranje Zomertoer worden we ook als trekpleister geboekt bij een aantal zomerfeesten’, laat Erik weten.
De zanger uit Emmen, die in het dagelijks leven accountmanager is bij RADIONL, heeft alles te danken aan componist en tekstschrijver Bram Koning. ‘Hij belde me op en vertelde dat hij een leuk liedje voor mij had geschreven. Het bleek te gaan om ‘Boer Geert’ van het populaire tv programma ‘Boer zoekt vrouw’. Via een zakenrelatie uit Stadskanaal kwam ik vervolgens in contact met de enige echte Boer Geert die erg enthousiast was en alles wilde weten over het plan. Enkele dagen later zongen we het lied al in bij m’n vaste producer Jeroen Dirksen’, vertelt Erik.
Net zoals de single zal ook de clip spraakmakend worden. De beelden zijn geschoten op de boerderij van Boer Geert. Alles is uit de kast gehaald om iets bijzonders van te maken en dat is volgens Erik en Geert aardig gelukt. (persbericht door Gert Reehuis)