Toppers in Concert 2016 volgende week op DVD.

topppers in concert 2016 dvdVrijdag 26 augustus komt de CD-Box uit en op 23 september kunnen we genieten van de DVD en de Blu-Ray. Op zowel de CD, DVD als BLU-RAY is het complete concert te vinden. Jij als echte Toppers fan krijgt de kans om de CD, DVD of BLU-RAY nu alvast te reserveren. Als je nu reserveert heb jij hem op de releasedatum op de deurmat en maak je tevens kans op 2 tickets voor Toppers in Concert 2017!

 

Toppers in Concert 2016 de ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’.
Samen drie avonden terug naar de zorgeloze tijd van de DISCO. De 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ was er weer één om in te lijsten!
De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek. Ook dit jaar tijdens ‘ROYAL NIGHT OF DISCO’ was het weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. De beste discoknallers vormden de rode draad maar zoals we bij Toppers in Concert mogen verwachten, werden ook de andere genres niet vergeten! De fantastische gasten George McCrae, Dolly Dots, Glennis Grace, Big Black & Beatiful, Robin S., Rick Astley, 2 Brothers on the 4th Floor en Nederlandse Seventies iconen Ad Visser & Penney de Jager namen ons mee terug naar ver vervlogen jaren. Voor velen een avond vol ‘jeugdsentiment’ en mooie herinneringen !
Jullie, ons publiek,maakten het feest weer compleet. Wat een energie!
Ook willen wij graag de honderden medewerkers voor en achter de schermen bedanken voor hun inzet. Ga nu met ons mee naar ‘The Best Disco In Town’ en geniet van de fantastische Jaren ’70 en ’80!

 

http://ticketpoint.nl/nl/webshop/product/209/toppers-in-concert-blu-ray-2016.html