Thomas Luijf gaat de kroeg in.

thomas luijf kroegThomas Luijf is geboren en getogen in de mediastad Hilversum. Muziek is bij Thomas er met de paplepel ingegoten, met name Nederlandstalige muziek! 2015 was het jaar waarin Thomas Luijf zijn debuut single lanceerde. “ Jouw stralende lacht” werd bij diverse radiostations veel onder de aandacht gebracht, zo stond zijn single meerdere malen in diverse hitlijsten en nu een jaar later is dan de opvolger ervan.

 

Wederom uit de muzikale keuken van Marco Luesink ( ook verantwoordelijk voor de songtekst en de muziek) “ IN DE KROEG” een gezellige meezinger die er ongetwijfeld voor gaat zorgen dat steeds meer fans zich gaan verdiepen in zijn muziek. De liefde voor het levenslied is met name door legendarische feestjes bij zijn grootouders aangewakkerd. Sinds 2007 is Thomas werkzaam op de operatiekamers in Hilversum en Laren, om daar de anesthesie van patiënten te begeleiden en ondersteunen.

Muziek is een heerlijke uitlaatklep en dat is voor hem ook de reden geweest om mee te doen met het televisieprogramma ” Bloed Zweet & Tranen” van SBS6/Talpa waar hij het bracht tot de live shows, hij kreeg alleen maar zeer positieve reacties tijdens diverse optredens dat deed hem goed!

Het idee dat mensen zijn muziek willen aanschaffen en beluisteren overweldigd hem, maar maakt hem vooral ook trots.