Thomas Berge zat wel achter het stuur, hij had een black-out.

thomasbergebymarita145Thomas Berge ramde afgelopen zondag met zijn auto tegen een lantaarnpaal. In paniek zei hij na het eenzijdige auto-ongeluk dat hij zelf niet achter het stuur zat, maar niets is minder waar. In RTL Boulevard vertelde hij persoonlijk, dat hij wel achter het stuur zat.

Het verhaal heeft hij in eerste instantie anders gebracht… uit angst…. uit angst omdat hij dacht dat mensen zouden zeggen iets over het verleden, of men dacht; een drankje op achter het stuur…. dat wilde hij voorkomen. Er is een blaastest geweest, daar was niks mee aan de hand.

Thomas heeft zelf contact gezocht met RTL Boulevard om zijn verhaal uit te leggen.

Voor het hele gesprek luister hier; http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/laatste-videos-boulevard/thomas-berge-ik-had-een-black-out