The Dullest News of the Day

jandullesbymarita145Dat Jan Dulles van de 3JS goed kan zingen wisten we, dat hij mooie songteksten kan schrijven…. dat weten we ook. Dan is het ook maar een korte stap naar mooie blogs, en ook daarin schittert de Volendamse zanger. In ‘Komkommer en Kwel The Dullest news of the day’ houdt hij ons ‘op de hoogte’ >

 

Komkommer en Kwel
The Dullest news of the day

‘Gods wegen zijn blijkbaar toch te doorgronden….De liefde was nog nooit zo voorspelbaar….Als ik twee jaar lang in m’n bikini langs de waterlijn ga lopen in dure oorden, stuurt God vanzelf een bootje’….moet LaMeis gedacht hebben.
De liefde is mooi en op ieder potje past een dekseltje. Het had zoveel anders kunnen lopen.

Als ik heel goed kon photoshoppen zou ik aan jullie kunnen laten zien dat het heel vreemd is om Sylvie in bikini te zien naast een bouwvakker in een stukadoors-busje. Of achterop de fiets bij een student langs een gracht in Leiden. Met het grillige Hollandsche weer is dat gewoon geen doen in je bikini. Of ‘innig’ met een vakkenvuller van Dirk vd Broek, rennend achter een winkelwagentje met op de achtergrond een brandende supermarkt in Volendam. Over ‘nieuwe vlammen van Sylvie’ gesproken. Is ook geen gezicht in bikini. Nee…. Sylvie heeft haar plekje gevonden. Jammer dat we nu nooit meer wat over haar gaan horen of lezen nu ze zich gaat terugtrekken met haar eigen Dodi en haar zoontje. Echt geluk heeft immers geen toeschouwers nodig. De redactie van The Dullest News of the day wenst het kersverse paar alle moois van de wereld. Er komt vanzelf wel weer ander belangrijk nieuws.

Hallelujah.