Wie stem jij in het voorprogramma van Jan Smit?

Jan_Smit_Elfsteden_SlideVoor zijn elfstedentour langs 11 grote steden in Nederland dit najaar, is Jan Smit op zoek naar artiesten die zijn voorprogramma gaan verzorgen. Per concert zijn 5 artiesten genomineerd die kans maken. Na de stemperiode zal op RADIONL bekend gemaakt worden, welke artiest het voorprogramma mag doen. Voor het eerste concert op zaterdag 24 september in Den Bosch kan vanaf vandaag een maand lang gestemd worden op Gino Graus, Jeffrey Heesen, Mathijs Koning, William Burg en Yoeri L’Abee.

 

Jan_Smit_Elfsteden_Slide

In de maand september kan er gestemd worden voor de concerten in oktober. En een maand later zijn de artiesten die kans maken in november aan de beurt. Onder de stemmers zullen per locatie een aantal vrijkaarten verloot worden.

Kijk snel op www.radionl.fm en stem! ; http://www.radionl.fm/jan-smit-actie/