Spannende en drukke maanden in vizier voor Truckzanger Johnny Bolk.

johnny bolk aDe komende maanden zijn druk voor Johnny Bolk, zijn eigen nieuwe single “Diesel Adem” geschreven door Dick van Altena en gecomponeerd door Laurens van Wessel en Edwin van Hoevelaak, komt als voorloper op zijn debuut album “Convoi Exceptionnel” eind september uit. Waarom dan pas? Nou omdat er voor die tijd nog zeker 3 andere nummers uitkomen die van zijn Nederlandse tekst zijn voorzien.

 

 

Arjan Venemann

Als eerste de Nieuwe single van de Drentse Arjan Venemann, hij heeft met “Vanaf dat ogenblik” een perfecte opvolger te pakken van “Lena” beide nummers zijn geproduceerd door Arjan zelf en door Johnny van Nederlandse tekst voorzien. “Vanaf dat ogenblik” is een lekker swing nummer die net even anders is.

Harten 10

Niet lang daarna komt de nieuwe single van Harten 10 uit “Een beetje bij mij”. Ook dit nummer is geproduceerd door Arjan en ook van tekst voorzien door Johnny. Een lekker rock nummer, wat zeker past in het genre van Harten10. En ze hebben er nog een klaar liggen die zeker de mensen zal gaan raken. Dus houd ook zeker dit duo in de gaten.

Duo Remix

Verder zal Duo Remix uit komen met een nieuwe eigen single “Wij met z’n twee” voor Duo Remix,  Hennie van der Vis en Willem van Hooren, is dit hun derde single en natuurlijk hopen we dat we daar ook meer van gaan horen.

Laredo Du hast meine Seele beruhrtLaredo

En dan hebben we nog Laredo. Het schlagers duo Johnny Bolk en Arjan Venemann. Onder de noemer  “Deutsche Schlager aus Holland” komt de 2e single van dit duo, ook weer geschreven en gecomponeerd door Dennie Christiaan en Edwin van Hoevelaak, begin oktober uit. Een eerste mini Album, 4 singles en 4 clips, die overigens op sprookjesachtige locaties zijn opgenomen, is dan klaar en zal de promotie beginnen voor Duitsland.

 

Al met al dus een drukke tijd in het vizier voor de Almelose zanger.