Samenwerking met Emile Hartkamp & Norus Padidar voor William Bonne.

william bonneDe altijd goedlachse en energieke zanger William Bonne staat aan het begin van een nieuwe stap in zijn carrière. De zanger is namelijk de studio ingedoken met top producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, die verantwoordelijk zijn voor vele hits waaronder die van Jannes, Rene Froger, Marianne Weber en vele andere.

Naast de samenwerking met dit duo heeft de zanger zich ook exclusief verbonden aan boekingskantoor FeestBoeking.nl die naast alle boekingen ook het management, marketing en promotie op zicht neemt.

Naar verwachting verschijnt eind oktober zijn nieuwe single ‘Wij gaan door tot morgenvroeg’. Het is de opvolger van ‘Als ik maar bij je ben’ waarmee William in duet met The Voice of Holland finalist Brace een bescheiden hitje in het land heeft gescoord.

Met zijn nieuwe single hoopt William een herkenbare eigen sound neer te zetten. Inmiddels treed hij vaak op door heel het land samen met vriend en collega DJ Sander Galaxy én is hij ook te zien met de FeestBeestenDrive in show in samenwerking met o.a. collega en vriend Joey Hartkamp.

 

william bonne