RTV Oost Oktoberfest

dorothy rtvoost oktoberfestOp zaterdag 8 oktober 2016 vindt voor de vierde keer het spectaculaire RTV Oost Oktoberfest plaats in Hardenberg. De Evenementenhal wordt wéér helemaal omgetoverd in de Alpensfeer. Deze vierde editie is wederom een samenwerking met RTV Oost. Vele internationale artiesten betreden het podium en zorgen voor een spetterende avond.

 

Trek je dirndl of lederhose aan en feest samen met je vrienden en familie. Met lange tafels, voldoende pullen bier, Weisswein en Bratwurst zal het dan ook weer een echt Oktoberfest worden!

RTV Oost maakt ook van deze avond unieke TV programma’s. Deze TV opnames worden meerdere keren uitgezonden op RTV Oost. Maar het is natuurlijk veel leuker om deze avond zelf aanwezig te zijn en de sfeer geheel te proeven.

Line Up
Ook dit jaar komt de ene na de andere (inter)nationale artiest de zaal op de kop zetten. De volgende muzikanten beklimmen allemaal het podium: Freddy Pfister Band aus dem Zillertal – Hannah – Tirol Sound – ZAS – Zillertaler Alpensound – Melanie Payer – Mario K. aus dem Zillertal  – Hansi Berger – Eschländer Kapel

Algemen informatie
Datum: Zaterdag 8 oktober 2016
Locatie: Evenementenhal Hardenberg
Zaal open: 20.00 uur
Aanvang Eschländerkapel: 20.00 uur
Einde programma: 01.00 uur

Kaarten; HIER

Foto’s  Marita Steggink

 

oktoberfest oost marita steggink