Op de klanken van Bob Marley maakt JAYDEN DANIËLS ; “GEEF ME EEN ZOEN”

Jayden Daniëls - Geef Me Een Zoen %5bDEA-RECORDS-2016005-Cover 1500x1500%5dVorig jaar kwam Jayden Daniëls met zijn eerste single ‘Ritme’, een heerlijke zomerse plaat. Ook dit jaar kiest Jayden wederom voor een lekkere zomerse single. In samenwerking met Jack van Raamsdonk, die verantwoordelijk is voor de tekst, en producer Manfred Jongenelis kwam deze track tot stand.

 

Op de klanken van een oud Bob Marley liedje zingt Jayden Daniëls ‘Geef Me Een Zoen’. Een heerlijke reggaeplaat die nog wel eens vaak gedraaid zou kunnen worden op jouw favoriete vakantiebestemming of lekker in je eigen tuin tijdens de barbecue.

D.E.A. Records zorgt voor de release van de single en deze is vanaf nu volop te downloaden via de bekende downloadportals. De bijbehorende videoclip is te bekijken op Youtube.