NA “ONNO, MAG IK JE TOYBOY ZIJN” NU OOK ZOMERHIT VOOR ALBERTO

Alberto Playa Paracetamol (def)Alberto laat de zon schijnen met zomersingle: Playa Paracetamol. Alberto en zijn kompanen Cowboy Boy en Gewonde Knie zijn helemaal klaar voor de zomer en dat laten ze graag horen! Na het grote succes van de hitsingle Onno, mag ik je Toyboy zijn? (lied over de ex-burgemeester van Maastricht Onno Hoes), komt Alberto nu uit met de super zomerse single Playa Paracetamol!

 

In Playa Paracetamol neemt deze mannelijke K3 je mee naar een wereld waar alles kan en waar het elke dag feest is! Maar waar feest is ligt de man met de hamer op de loer. Vergeet dus niet je paracetamol mee te nemen! Playa Paracetamol is te downloaden via o.a. iTunes en Radio538.

Een groot feest wordt het ook tijdens de optredens van Alberto. Hier kan volop meegezongen en meegedanst worden op de vele bekende liedjes die zij ten gehore brengen.