Nieuwe single Theodoor “Lach en geniet”.

Theodoor - Lach en Geniet voorkant hoesTheodoor tekende onlangs een nieuw plantencontract bij het label D- River Music waar het voor hem allemaal begon. De samenwerking tussen Theodoor, producer Manfred Jongenelis, zijn vaste plugger Nel van Olm en D-River Music bleek een gouden formule.  Theodoor heeft verschillende succesvolle singles uitgebracht waaronder “Ik ben van jou” ”Steeds maar meer” “Hè jij” “Het is een nacht” “Laat mij maar lekker zo”.
Als pionier met het vloggen bedenken ze samen “Op pad met Theodoor.”  In 2014 wordt hij genomineerd voor talent van het jaar door de BUMA NL.

Zijn nieuwe single heet “Lach en geniet” en is geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis. ‘Lach en geniet ook al kan je het soms niet’……is zomaar een regel uit de tekst.
Theodoor is samen met zijn team vrij ambitieus als het om het komend jaar gaat. Zo is er een album in de maak die begin 2017 moet uitkomen en verwachten we aankomende jaar dat er tenminste drie single uitkomen. Voor Theodoor staan er een aantal leuke projecten op de planning waar we later meer over te horen krijgen.