Nieuwe single Ray van der Heiden “Ciao Ciao Bambina”

Ray van der Heiden voorkant hoesHet is weer tijd voor een nieuwe single van Ray van der Heiden, dit keer is er gekozen voor een Nederlandse versie van het nummer “Ciao Ciao Bambina”. De tekst is geschreven door Bram Koning, de productie en arrangement is van Manfred Jongenelis.

 

 

Ray van der Heiden zag in 1985 voor het eerst het levenslicht.

Na een avondje stappen onderweg naar huis toen Ray spontaan een nummer van René Froger zat te zingen, zei zijn neef naast hem, dat zijn stem wel erg op dat van René Froger leek. Na een zanginstallatie te hebben aangeschaft en oefenen van vele nummer was zijn zang carrière geboren. Ray zijn eerste keer op een groot podium was tijdens koninginnedag op de Beestenmarkt in Leiden. Daar viel Ray zo goed op dat hij werd uitgenodigd om te komen zingen in het voorprogramma van het sterrenfeest in de Groennoordhallen. Ook dat was een hele belevenis, want daar sta je dan tussen de grote artiesten van Nederland.

Nu 11 jaar later is Ray bezig Nederland mee te nemen met zijn geweldige stem en zingt hij op mening groot evenement het dak eraf. Ray die inmiddels van zanger naar volwaardig artiest is gegroeid won om die reden al in 2013 het SENA TALENTEN podium een prijs voor nieuw opkomend talent. De prijs van  € 2500.=  werd uitgereikt door Eric van Thijn op de BUMA NL AWARDS

Ray heeft gedaan met het SBS TV programma BEAT IT, en in december 2014 was hij te zien in het SBS  programma THE WINNER TAKES IT ALL. Anno 2016 / 2017 wil Ray Nederland gaan veroveren door veel single’s uit te brengen en zich laten zien aan het grote publiek.