Nieuwe nummers Anya in aantocht.

anyaOp het moment is het een beetje rustig bij de Hardenbergse zangeres Anya, omdat ze in de laatste loodjes van haar zwangerschap zit (alles gaat goed!), maar ondertussen is er van alles gaande. Zo is ze bezig met het opnemen van haar eigen nieuwe nummers en gaat ze tijdens een concert bij Theater de Gashouder in Dedemsvaart een aantal van deze nummers laten horen.

 

Op 23 oktober is het zover! Op die zondagmiddag vanaf 15.00 uur zal ze samen met een aantal muzikanten (akoestisch) liedjes spelen van haarzelf en liedjes die al jaren in haar hart zitten om wat voor reden dan ook.

Zingen, componeren, schrijven. Door alles wat zangeres Anya (Dalhuisen) doet, loopt als rode draad de drang om te delen. Ze heeft een fenomenale stem en muziek in haar ziel. Anya treedt al vanaf haar achttiende op voor zowel grote zalen als in kleine combo’s of solo. In 2012 liet ze heel Nederland tot in de kwartfinales van The Voice horen wat ze in huis heeft. Het nieuwe album van Anya staat vol puntige Lenny Kravitz rock gecombineerd met de lekkere popsound van Pink en het vertellende van Adele. In de Gashouder laat ze voor het eerst (primeur!) eigen werk naast andere songs horen.

Kaarten; http://bestellen.gashouderdedemsvaart.nl/index.php?page=stap2&id=21