Michelle Okken komt met nieuwe single.

Michelle-Blij-dat-ik-hier-leef-1-298x300De inmiddels 14-jarige Michelle Okken komt met nieuwe single, getiteld ‘Blij dat ik hier leef’, als vanouds weer geproduceerd door Martin Sterken onder het label MAP Records. Het nummer heeft een swingende melodie en een pakkende tekst, deze combinatie past dan ook perfect bij Michelle. Martin Sterken kent Michelle inmiddels al een tijdje en weet dus precies welke genre Michelle op haar lijf geschreven is.

 

Recht vanuit haar hart brengt zij dit nummer met een boodschap, zoals ze al eerder deed met o.a. ‘ik heb een droom’ en ‘heel het leven nog voor ons’. De promotie ligt in handen van Casper Janssen Music Promotion.
De single is te downloaden via http://www.zazell.nl/browse_bundle.aspx?bundle_id=1191820
www.michelleokken.nl